ΦΩΤΕΙΝΗ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η Αθηνά είναι πραγματικά μια πολύτιμη διαιτολόγος. Η βοήθεια που μου προσέφερε ήταν καθοριστική για να μπορέσω να ξεπεράσω τα δικά μου προβλήματα. Η ψυχολογική στήριξη σε συνδυασμό με τις διατροφικές της συμβουλές απέδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα και είμαι σίγουρη ότι δε θα με αφήσεις να πάρω την κάτω βόλτα ξανά... Wink Φιλάκια!

 

Υ.Γ. Η ιστοσελίδα είναι πολύ χρήσιμη και το περιεχόμενό της πολύ ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια!

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Ανθή: Παρα Πολυ Καλη Διατροφολογος

Νομιζω Πως Δυσκολα Στις Μερες Μας Μπορεις Κανεις Να Βρει Ατομα Που Ειναι Επαγγελματιες Στη Δουλεια Τους...
Ειμαι Τυχερη Νομιζω Που Επεσα Στα Χερια Της Αθηνας...
Ειναι και Ευκαιρια Να Της Πω Και Ενα Ευχαριστω...
Ευχαριστω!Laughing

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

κατερίνα: σημαντική στήριξη

Η βοήθεια της Αθηνάς και η στήριξη της στην προσπάθεια μου να χάσω κάποια κιλά που με βασάνιζαν καιρό ήταν πολύ σημαντική. Οι συνεδρίες μας ήταν πάντα μια ευχάριστη στιγμή της εβδομάδας . Πολύ προσιτός άνθρωπός και πάντα με θετική διάθεση με βοήθησε να φτάσω το στόχο μου και να αλλάξω τον τρόπο διατροφής μου εύκολα και ευχάριστα. Μου πρότεινε προγράμματα διατροφής προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις μου, απαντούσε πάντοτε στο τηλέφωνο και έλυνε τις απορίες μου, και κυρίως με βοήθησε να κάνω τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής! Τώρα, συνεχίζω και την επισκέπτομαι και να δέχομαι τις συμβουλές της γιατί πλέον μου έχει γίνει απαραίτητη!!!!!Αθηνά σε ευχαριστώ πολύ!!Ηταν πολύ ευχάριστο να συνεργάζομαι μαζι σου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα για μένα….γιατί σε είχα δίπλα μου πάντα με το χαμόγελo και μου έδινες κουράγιο στις δύσκολες στιγμές!!!!

 

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Σοφία: Εξαιρετική προσπάθεια

Την Αθηνά μου την συνέστησαν αρκετοί φίλοι και έτσι έκανα και εγώ την επίσκεψη μου στο γραφείο της. Άριστη επαγγελματίας, ευχάριστη προσωπικότητα και κυρίως με πολύ υπομονή! Πάντα πρόθυμη να δώσει συμβουλές ακόμη και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η ιστοσελίδα πολύ οργανωμένη, σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Πολύ σημαντική προσπάθεια, αξίζει πολλά μπράβο!

Υ.Γ. Οι συνταγές απλά σου λύνουν τα χέρια. Δοκιμάστε τες ανεπιφύλακτα!!

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Βασίλης: Διαιτολογικό γραφείο

Πολυ ευχάριστος και προσεγμένος χώρος με ζωηρά χρώματα,πάντα καθαρός.Συνεργάσιμη και εξυπηρετική η Αθηνά,διαλλακτική και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει!Εγώ τα 15 κιλά που ήθελα να χάσω τα έχασα και την ευχαριστώ πολύ,η ψυχολογική υποστήριξή της ήτανε και είναι καταλυτική.

Πολλά μπράβο και για την ιστοσελίδα,πολύ οργανωμένα όλα και προσεγμένα.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Θέμα *
Όνομα *
Μήνυμα *
Κωδικός Ασφαλείας * Captcha ImageReload Image
   
 

 

Επικοινωνία

Ντενίκαρου Αθηνά
Διαιτολόγος - Διαιτολόγος
Δαγκλή 4, Καβάλα, Τ.Κ. 65 403
Τηλ. 2510 228 109
Κιν. 6976 879 099

Βρείτε τις συνταγές μας στο